آمپلی فایر تحت شبکه 200 وات جوان پردازش مدل کژال KAZHAL JP SAMP200
1,000,000 تومان1,000,000 تومانمشاهده محصولمختصری از تفاوت ایمنی سیستم پیجینگ تحت شبکه با سیستم سیمی
از زمان رشد سیستمهای پیجینگ تحت شبکه در سازمانها و مراکز صنعتی، امنیت آنها همواره یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث بوده است. سیستمهای پیجینگ ویپ در مقایسه با سیستمهای سیمی در معرض تهدیدات بیشتری قرار دارند؛ اما اتخاذ لایههای امنیتی مناسب و بهکارگیری راهکارهای اصولی در برابر سرقت خطوط تلفنی شهری و ترانکها و ایجاد توقف در سرویسدهی، سیستم پیجینگ تحت شبکه را به یک گزینه امن تبدیل میکند. با ما در این مطلب از سایت جوان پردازش همراه باشید تا به تفاوت ایمنی سیستم پیجینگ تحت شبکه با سیستم سیمی بپردازیم و راهکارهای اصولی تقویت امنیت سیستم VoIP را بررسی کنیم.
آمپلی فایر تحت شبکه 600 وات جوان پردازش مدل کژال KAZHAL JP SAMP600
1,000,000 تومان1,000,000 تومانمشاهده محصولتفاوت ایمنی سیستم پیجینگ تحت شبکه با سیستم سیمی
در ابتدای این موضوع باید اشاره کنیم که هیچ سیستم تلفنی وجود ندارد که امنیتی غیر قابل نفوذ داشته باشد. از سوی دیگر با توجه به توسعه ابزارهای آنلاین و ارتقای راههای نفوذ در سیستمهای تلفنی، انواع سیستمهای پیجینگ یا سیمی همواره در معرض ناامنیهای متعددی هستند.
بااینحال مزایای استفاده از سیستمهای تحت شبکه، این ابزارهای ارتباطی را بهعنوان بهترین گزینه برای ارتباطات سازمانی معرفی کرده است. شما میتوانید برای شناخت کامل این سیستمها به صفحه ” سیستم پیجینگ تحت شبکه ” در سایت جوان پردازش سری بزنید.
مهمترین تفاوتهای امنیتی در سیستمهای پیجینگ تحت شبکه با سیستم سیمی عبارتاند از:
- امکان نقص امنیت و شنود در هر دو سیستم وجود دارد
- تنظیم کردن سیستم ویپ برای از بین بردن کامل احتمال شنود ممکن است
- نوع انتقال دیتا در شبکه PTSN از طریق Circuit Switching است که مسیر ارتباطی را تا زمان قطع شدن تماس بسته نگه میدارد
- انتقال دیتا در شبکه VoIP به وسیله Packet Switching انجام میشود که در صورت عدم ایمنسازی مناسب، امکان تغییرات یا سرقت دادهها وجود دارد
در مقایسه با سیستم سیمی، ایمنی سیستم VoIP اهمیت بیشتری دارد
با توجه به روش انتقال دیتای سیستمهای پیجینگ تحت شبکه، استفاده از راهکارهای مناسب برای امنیت آنها یک ضرورت غیر قابل چشمپوشی است. کوچکترین اختلال در این سیستمها، امکان بهرهبرداری هکرها و سرقت اطلاعات و دادهها را به وجود میآورد.
بدون استفاده از راهکارهای امنیتی احتمال حملات زیر به سیستمهای پیجینگ تحت شبکه وجود دارد:
- سرقت ترانکها: شامل حملات رایجی مانند Brute Force، Dictionary attack وSIP Registration Scan attack میشود
- آسیب به سیستم تلفنی: شامل حملاتی مانند DOS، SSH Brute Force، Port Scan، SIP Scan، DDOS و Spam میشود
- سرقت اطلاعات تماس کاربران: سرقت اطلاعات محرمانه کاربران توسط هکرها را در برمیگیرد
البته این تهدیدات به معنای ناامن بودن دائمی سیستمهای پیجینگ تحت شبکه نیستند؛ بلکه با توجه به استقبال بالای استفاده از این سیستمها در سازمانها، توجه به نکات ایمنی یک ضرورت است. مطالعه صفحه ” خرید محصولات پیجینگ تحت شبکه ” سایت جوان پردازش به شما در زمینه خرید ایمنترین سیستمهای ویپ کمک میکند.
استفاده از متنوعترین راهکارهای امنیتی در سیستم پیجینگ تحت شبکه
مهمترین تفاوت ایمنی سیستم پیجینگ تحت شبکه با سیستم سیمی، امکان استفاده از راهکارهایی کاربردی و پراهمیت برای افزایش ارتقای ایمنی سیستمهای تلفنی VoIP است که در نوع سیمی این سیستمها شرایط آن وجود ندارد. متناسب با شرایط نصب و اجرای سیستمهای تحت شبکه میتوان از راهکارهای امنیتی مناسبی برای ارتقای سطح امنیت این سیستمها استفاده کرد. برای آشنایی کامل با چگونگی نصب این سیستمها به صفحه ” راهنمای نصب پیجینگ ” در سایت جوان پردازش مراجعه کنید. در ادامه به مهمترین راهکارهای ایمنی سیستم پیجینگ تحت شبکه میپردازیم.
1. ایمن کردن شبکههای VoIP
برای افزایش ایمنی شبکههای ویپ باید ایمنی لایه USSD Gateway را تامین کرد که مسئولیت کنترل ارتباط داخل و خارج ارتباطات سازمانی را بر عهده دارد. دو راهکار مفید برای ایمنسازی شبکههای VoIP وجود دارند که در ایمنی سیستم پیجینگ تحت شبکه موثر هستند.
این راهکارها عبارتاند از:
- مدیریت دسترسی از داخل سرور ویپ به بیرون و بالعکس توسط تیم فنی
- عدم اجازه دسترسی به سرور ویپ برای اتصال به اینترنت
2. استفاده از ساختار شبکه؛ یک تفاوت ایمنی سیستم پیجینگ تحت شبکه با سیستم سیمی
ساختار شبکه فرایندی است که در آن سرورهای هر بخش به طور جداگانه در زونبندیهای مشخصی قرار میگیرند. این ساختار میتواند با عملکرد خود از هک سیستم ویپ جلوگیری کند. به همین دلیل امکان استفاده از آن در سیستمهای پیجینگ تحت شبکه یکی از تفاوتهای امنیتی موجود با سیستمهای سیمی بهشمار میآید.
3. روشهای موثر دیگر برای افزایش امنیت تلفنهای VoIP
علاوه بر روشهای گفته شده ترفندهای بیشمار دیگری وجود دارند که با بهکارگیری آنها میتوان از سیستمهای پیجینگ تحت شبکه در برابر تهدیدات موجود محافظت کرد. برای استفاده از این ترفندها باید کاملا با عملکرد ایمنی نوع سیستم ارتباطی و تفاوت ایمنی سیستم پیجینگ تحت شبکه با سیستم ایمنی آشنایی کاملی داشته باشید. شما میتوانید با خرید سیستمهای ” پیجینگ جوان پردازش ” از جدیدترین نوع امنیت ارتباطات سازمانی بهرهمند شوید.
مهمترین روشهای افزایش امنیت تلفنهای VoIP عبارتاند از:
- استفاده از vpnمناسب
- رمزگذاری وایفای
- محدودیت در تماسها
- از بین بردن اکانتهای غیرفعال
- بهکارگیری SIP Proxy
- محدودیت دسترسیها
- لغو قابلیتها و یا ماژولهای بدون استفاده
- تعاریف مشخص برای ترافیکهای ورودی و خروجی
- نپذیرفتن درخواستهای SIP دریافتی از منبع ناشناس
- محدودیت در آدرسهای IP مجاز برای داخلیها
- تغییر پورتهای پیشفرض
- فیلتر ترافیکهای ورودی
- محدودیت دسترسیهای سرور میزبان
جوان پردازش؛ بهترین مرجع عرضهکننده سیستم پیجینگ تحت شبکه
با امکاناتی که سیستمهای پیجینگ تحت شبکه در اختیار کاربران قرار میدهند و با توجه به امکان ارتقای امنیت این سیستمها در مقایسه با سیستمهای سیمی، خرید پیجینگ تحت شبکه بهترین راهکار برای سازمانها و ادارات است.” شرکت دانش بنیان جوان پردازش ” با بررسی نکات ایمنی سیستمهای پیجینگ، ایمنترین ارتباطات سازمانی را برای شما به وجود میآورد. شما میتوانید برای آشنایی با محصولات مجموعه، از سایت ما وارد بخش محصولات شوید و انواع سیستمهای پیجینگ تولیدی ما را مشاهده کنید.
پرسش و پاسخ
چرا امنیت سیستم VoIP از سیستمهای سیمی مهمتر است؟
به دلیل فرایند متفاوت انتقال دادهها و احتمال سرقت اطلاعات، امنیت سیستمهای تحت شبکه از سیستم سیمی مهمتر است.
مهمترین راهکارهای امنیت سیستم پیجینگ تحت شبکه چیست؟
تغییر پورتهای پیشفرض، محدودیت تماسها، ایمن کردن شبکه ویپ، ساختار شبکه و … از مهمترین راهکارهای امنیت سیستم پیجینگ بهشمار میروند.
آیا میتوان امنیت سیستمهای سیمی پیجینگ را ارتقا داد؟
نسبت به سیستمهای تحت شبکه، امکانات بسیار کمتری برای امنیت سیستمهای سیمی وجود دارند.