مقالات

معرفی انواع بلندگوی تحت شبکه – معرفی سه نوع بلندگوی کاربردی شیپوری، سقفی و ستونی

با انواع بلندگوی تحت شبکه صدا را با بالاترین کیفیت بشنوید

تکنولوژی به‌کاررفته در سیستم‌های صوتی تحت شبکه و مزایای آن‌ها، کاربردهای این تجهیزات صوتی را افزایش می‌دهند. بلندگوهای تحت شبکه با آمپلی‌فایرهای داخلی نیاز به استفاده از آمپلی‌فایر مستقل را از بین می‌برند و با کاهش هزینه‌های کابل‌کشی و تعمیرات، بهترین وسیله برای انتقال پیام‌های صوتی در محیط‌های شلوغ و پرجمعیت هستند. تعداد زیادی از انواع بلندگوی تحت شبکه، متناسب با نوع کاربری و محدوده صوتی، در محیط‌های مختلفی به‌کار می‌روند.

بلندگوی تحت شبکه

 

اسپیکرهای تحت شبکه چه تجهیزاتی هستند؟

برای شناخت انواع بلندگوی تحت شبکه، باید با چگونگی تقسیم‌بندی آن‌ها آشنا بود. وقتی صحبت از بلندگوهای تحت شبکه می‌شود، منظور نوعی از بلندگوها است که از نظر تکنولوژی انتقال صدا با یکدیگر تفاوت دارند. دسته‌بندی‌های مختلف برای بلندگوها آن‌ها را بر اساس تکنولوژی ساخت، رسانا یا نارسانا بودن، تکنولوژی انتقال صدا، شکل ظاهری و روش نصب و اهمی و ولتی بودن آن‌ها تقسیم‌بندی می‌کنند. در بلندگوهای تحت شبکه برخلاف نوع آنالوگ این تجهیزات صوتی، از آمپلی‌فایرهای اهمی استفاده می‌شود.

 

در سیستم‌های تحت شبکه از چه نوع اسپیکرهایی استفاده می‌شود؟

بلندگوهای سیستم‌های تحت شبکه با بلندگوهای سنتی و آنالوگ تفاوت دارند. انواع بلندگوهای تحت شبکه ابزاری برای انتقال صدا تحت شبکه و بدون استفاده از سیم هستند. این سیستم صوتی از اسپیکرهای IP، میکروفون و اینترکام تحت شبکه، آمپلی‌فایر تحت شبکه و سرور مانیتورینگ برای پیج تحت شبکه استفاده کرده و صدا را با بالاترین کیفیت منتقل می‌کند.

سیستم‌های تحت شبکه

بلندگوی به‌کاررفته در نوع تحت شبکه این تجهیزات به دلیل خروجی برد اسپیکر، اهمی است. برد الکترونیکی این تجهیزات صوتی امکان ارسال و دریافت صدا بر روی شبکه را فراهم می‌کند. یکی از مهم‌ترین مزایای این بلندگوها استفاده از استاندارد PoE برای تامین برق بدون نیاز به پریز برق مستقل است.

مزایای استفاده از انواع بلندگو تحت شبکه عبارتند از:

  • صرفه‌جویی در هزینه‌ها: با استفاده از کاهش هزینه کابل‌کشی سنتی و افزایش پهنای باند
  • افزایش قابلیت دسترسی: امکان ضبط و استفاده از صدا در فضای ابری موجود
  • مقیاس‌پذیری بالاتر: استفاده از بلندگوی مناسب متناسب با نوع نیاز مشتری
  • کیفیت صدای واضح‌تر: افزایش کیفیت صدا نسبت به سیستم‌های صوتی آنالوگ

 

انواع بلندگوی تحت شبکه

به‌طورکلی بلندگوهای تحت شبکه به سه دسته شیپوری، سقفی و ستونی تقسیم‌بندی می‌شوند. این بلندگوها متناسب با کاربرد خود و دامنه صوتی متفاوتشان، در محیط‌های مختلفی استفاده می‌شوند. خرید پیجینگ تحت شبکه و کاربردهای بالای آن‌ها بسیاری از نیازهای سازمان‌ها و موسسات را برطرف می‌کند. در ادامه به ویژگی‌های انواع بلندگوی تحت شبکه می‌پردازیم.

 

بلندگوی شیپوری؛ ابزار صوتی مناسب برای فضاهای باز

کاربرد استفاده از اسپیکرهای شیپوری در فضاهای باز و محیط‌هایی با نویز و پارازیت بالا بیشتر است. این بلندگوها با افزایش صدای تولیدشده در درایور، صدا را از طریق دیافراگم فلزی کوچکی در شیپور منتقل می‌کنند. شیپور طراحی‌شده در این نوع اسپیکر، باعث عبور بهتر صدا در هوا شده و صدای تولیدشده را با قدرت بیشتری پرتاب می‌کند.

توان سه برابری پرتاب صدا در این اسپیکرها در مقایسه با دیگر انواع بلندگوی تحت شبکه، خرید بلندگوی شیپوری برای استفاده از فضای باز را به بهترین پیشنهاد برای کارخانه‌ها، جاده‌ها، راه‌آهن‌ها و صنایع پرسروصدا تبدیل می‌کند. مهم‌ترین مزایای این نوع از تجهیزات صوتی عبارتند از:

  • نظارت و آدرس‌دهی جداگانه هر بلندگو بر اساس IP
  • عدم نیاز به آمپلی‌فایر مستقل به دلیل دارابودن این اسپیکرها از آمپلی‌فایر داخلی
  • دارای رابط وب داخلی برای اطلاعات وضعیت، کنترل و ارتقای صدا
  • نصب و نگهداری آسان
  • قابلیت پشتیبانی از شبکه PoE و شبکه SIP
  • صدای شفاف
  • ضد گردوغبار و آب در برخی از مدل‌ها
  • مناسب برای محیط‌های باز که به تعداد محدودی بلندگو نیاز دارند
  • ارتقا و پیکربندی آن از راه دور
  • تغذیه از کابل شبکه IP با استفاده از Power over Ethernet (PoE)

 

اسپیکر ستونی تحت شبکه؛ تجهیزی که برای محیط‌های شلوغ نیاز دارید

یکی از انواع بلندگوی تحت شبکه که در محیط‌های با وسعت بالا و شلوغ کاربرد بهتری دارد، اسپیکر ستونی است. این اسپیکرها در دو نوع Outdoor و Indoor تولید می‌شوند و استفاده از تعداد بالای این تجهیزات صوتی با توان کم، نیازهای صوتی سازمان‌ها و شرکت‌ها را به طور کامل برطرف می‌کند. خرید بلندگوی ستونی  برای نصب روی دیوار و ستون‌های فلزی بهترین گزینه است.

اسپیکر ستونی تحت شبکه

برد تعبیه‌شده در کنار آمپلی‌فایرهای داخلی بلندگوهای ستونی، مانع از تولید نویز و اکو می‌شود. پروتکل مورد استفاده در این نوع بلندگوها از نوع SIP بوده که امکان استفاده از آن را در مراکز مختلف تلفن تحت شبکه مانند استریسک، الستیکس، CX3، سیسکو، الکاتل و مایتل فراهم می‌کند. مهم‌ترین مزایای بلندگوی ستونی تحت شبکه عبارتند از:

  • قابلیت پشتیبانی از شبکه PoE و شبکه SIP
  • سازگاری با مراکز تلفن تحت شبکه (IP PBX)
  • حذف نویز و اکو
  • دارای استاندارد محافظتی
  • برخورداری از توان خروجی 30 واتی
  • مناسب برای محیط‌های شلوغ تا مساحت 50 الی 150 مترمربع

 

اسپیکرهای سقفی را  در محیط‌های سربسته استفاده کنید

در انواع بلندگوی تحت شبکه، اسپیکرهای سقفی این نوع تجهیزات صوتی، به‌راحتی روی سقف‌ها نصب می‌شوند و با طراحی منحصربه‌فرد خود محدوده وسیعی را پوشش می‌دهند. برای ارتفاعات زیر 3 متر از توان 5 تا 10 واتی و برای سازه‌های با ارتفاع بالاتر از 3 متر از توان 15 تا 20 واتی استفاده می‌شود. مساحت تحت پوشش در بلندگوی VoIP سقفی متناسب با شلوغی محیط و نویز آن 20 الی 60 متر است. خرید بلندگوی سقفی برای بیمارستان‌ها، لابی‌های ساختمان‌ها، هتل‌ها، کافی‌شاپ‌ها، رستوران‌ها و سایر محیط‌های سربسته دامنه ارتباطی آن‌ها را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

اسپیکرهای سقفی

مهم‌ترین مزایای بلندگوی سقفی تحت شبکه عبارتند از:

  • سیستم صوتی کامل و باکیفیت
  • دارای صوتی انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر
  • وضوح بالای صدا
  • دارابودن مدار کراس اوور حرفه‌ای برای افزایش تفکیک فرکانس در پخش فرکانس‌های مختلف
  • دارای ووفر درایور از جنس کامپوزیت که در فرکانس‌های پایین باعث ایجاد بیس‌های قوی و شفاف در همه فرکانس‌ها می‌شود
  • قابلیت پشتیبانی از شبکه PoE و شبکه SIP

 

انواع بلندگوهای تحت شبکه را از جوان پردازش بخرید

پیشرفت تکنولوژی و گسترش دامنه‌های ارتباطی در تجارت شرکت‌ها و سازمان‌ها، لزوم استفاده از تجهیزات مدرن و سیستم‌های صوتی کارآمد را ضروری کرده است. با توجه به نیازهای جامعه مدرن و لزوم افزایش بهره‌وری، باید از تجهیزات پیشرفته برای پیشبرد اهداف پروژه‌ها استفاده کرد. به‌کارگیری سیستم‌های پیجینگ تحت شبکه و استفاده از بلندگوهای آن به جای تجهیزات سنتی، گامی مهم برای طی‌کردن این مسیر است.

شرکت جوان پردازش، با بهره‌مندی از دانش متخصصان و استفاده از تکنولوژی روز دنیا برای تولید، تجهیز و توزیع سیستم‌های تحت شبکه، بهترین امکانات صوتی را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. مجموعه ما با حضوری فعال و موثر در صنعت مخابراتی و تولید انواع سیستم‌های تحت پیجینگ و تلفن‌های صنعتی، یکی از معتبرترین مراکز برای فروش این تجهیزات صوتی به‌شمار می‌رود. شما می‌توانید برای خرید محصولات ما با گارانتی بدن قید‌وشرط و 7 روز ضمانت بازگشت کالا، از امکان پرداخت اقساطی بهره‌مند شده و محصول موردنظرتان را از سایت سفارش دهید.

قیمت بلندگوهای تحت شبکه

قیمت بلندگوهای تحت شبکه تحت تأثیر عوامل زیادی است که شما پیش از خرید این نوع بلندگوها باید به آن دقت داشته باشید. از جمله عواملی که بر قیمت این نوع بلندگوها تأثیر می‌گذارد شامل موارد زیر است:

  • نوع بلندگوی تحت شبکه: بلندگوهای تحت شبکه دارای انواع مختلفی هستند که از جمله آن می‌توان به بلندگوهای شیپوری، بلندگوهای سقفی و بلندگوهای ستونی اشاره کرد. قیمت هر یک از بلندگوها به دلیل کارایی و سار امکانات متفاوت است.
  • جنس بلندگو: بلندگوهای تحت شبکه معمولاً از جنس فایبرگلاس و آلومینیوم ساخته شده‌اند. همچنین برخی نمونه‌های آن دارای بدنه پلاستیکی هستند. هر چه در بدنه این بلندگوها از مواد باکیفیت‌تر استفاده شده باشد، قیمت بالاتری نیز دارند.
  • قابلیت اسپیکر تحت شبکه: یکی دیگر از عواملی که بر قیمت اسپیکر تحت شبکه اثرگذار است، قابلیت‌های آن است. این بلندگوهای دارای قابلیت‌های مختلف از جمله کنترل از راه دور، قابلیت‌های پشتیبانی، آمپلی‌فایرها و نوع تغذیه هستند. هرچه امکانات بلندگوها بیشتر باشد، قاعدتاً قیمت بالاتری نیز خواهند داشت.
  • قدرت پرتاب صدا: قدرت پرتاب صدا در انواع بلندگوهای تحت شبکه متفاوت است. پرتاب صدا در این بلندگوها به‌خصوص بلندگوهای شیپوری از اهمیت بالایی برخوردار است. اسپیکرهای تخت شبکه با قدرت بالا در پرتاب صدا قیمت بیشتری دارند.

نصب اسپیکر تحت شبکه

نصب اسپیکر تحت شبکه نسبت به نمونه‌های آنالوگ آن راحت‌تر بوده و زمان کمتری نیز صرف می‌شود. نصب بلندگوهای تحت شبکه بدون نیاز به اتصال سیم‌ها انجام می‌شود و ارتباط آن با سیستم پیجینگ مرکزی از طریق شبکه اینترنت خواهد بود.

نصب بلندگوی تحت شبکه بسته به انواع آنها و محیط مورد استفاده ممکن است تفاوت‌هایی داشته باشد. بلندگوهای تحت شبکه شیپوری دارای قابلیت نصب روی پایه‌های فلزی و دیوارها هستند. بلندگوهای سقفی تحت شبکه نیز باید در سقف یا دیوار نصب شوند. این نوع بلندگو دارای دو نوع روکار و توکار است که نصب آنها کمی با یکدیگر متفاوت است.

نصب بلندگوی ستونی تحت شبکه روی پایه‌های فلزی، دیوار و ستون‌ها انجام می‌شود. نکته قابل توجه برای نصب انواع بلندگوهای تحت شبکه ارتفاع آنها از سطح زمین و فاصله آنها از یکدیگر است که در انواع مختلف بلندگوها متفاوت خواهد بود.

 

سوالات متداول

چیدمان بلندگوهای شیپوری تحت شبکه باید چگونه باشد؟

نصب بلندگوهای شیپوری در موقعیت‌های مختلف، به توان بلندگوها و نسبت نویز محیط بستگی دارد که برای چگونگی چیدمان آن‌ها در محیط مورد نظر باید به این ویژگی‌های توجه کرد.

حداکثر توانی که بتوان از بلندگوهای سقفی استفاده کرد چقدر است؟

استفاده از توان بالاتر از ۱۰ برای محیط‌های سربسته به دلایل متعددی بستگی دارد. کیفیت صدا در صورت افزایش توان آن با استفاده از تجهیزاتی مناسب، امکان‌پذیر است.

اسپیکرهای ستونی برای چه محیط‌هایی مناسب هستند؟

استفاده از اسپیکرهای ستونی به نوع شکل هندسی محیط وابسته است. در محیط‌های مستطیلی باید با ایجاد فاصله‌ای مناسب از این اسپیکرهای استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *