بلندگوی ستونی تحت شبکه 60 وات جوان پردازش JP WSS60
1,000,000 تومان1,000,000 تومانمشاهده محصولآمپلی فایر؛ نبض تپنده سیستمهای پیجینگ تحت شبکه
برای تقویت سیگنال سیستمهای صوتی، به یک آمپلی فایر نیاز داریم. این تقویتکننده صوتی یکی از اجزای سیستمهای تحت شبکه است که کاربردهای این سیستم را افزایش میدهد. افزایش کیفیت صدای خروجی و رفع نویز صدا، مهمترین وظیفه آمپلی فایر تحت شبکه بوده که این کار را پیش از ارسال صدا به بلندگوها انجام میدهد. در این مطلب به کاربردها و انواع این تقویتکننده صوتی تحت شبکه میپردازیم.
مبدل آمپلی فایر دیجیتال به آنالوگ تحت شبکه مدل دنا DAC
1,000,000 تومان1,000,000 تومانمشاهده محصولمبدل آمپلی فایر آنالوگ به دیجیتال SIP تحت شبکه مدل دنا ADC
1,000,000 تومان1,000,000 تومانمشاهده محصولآمپلی فایر تحت شبکه چیست؟
تقویت کننده صوتی تحت شبکه یا همان آمپلی فایر، بر اساس تقویت سیگنالهای ضعیف صدای منتقل شده در بستر شبکه کار میکند. برای این تجهیزات از عناوین دیگری مانند آمپلی فایر IP، آمپلی فایر SIP و آمپلی فایر VoIP نیز استفاده میشود. با توجه به انواع مختلف و تکنولوژی ساخت این تقویت کننده صوتی تحت شبکه، میزان تقویت صدا در آن متفاوت است.
در آمپلی فایر تحت شبکه، صدا پس از تقویتشدن از طریق بستر شبکه، به خروجیها ارسال میشود. خروجیهای موجود در آمپلی فایر SIP بلندگوهای مختلفی هستند که از متناسب با توان آمپلی فایر تغذیه میشوند. با توجه به انواع مختلف آمپلی فایرهای IP، این وسایل کاربردهای مختلفی دارند.
انواع آمپلی فایر تحت شبکه عبارتند از:
انواع کاربردهای آمپلی فایرهای تحت شبکه عبارتند از:
- به شکل آمپلی فایر تعبیهشده در بلندگوهای تحت شبکه
- تغذیه بلندگوهای آنالوگ در توانهای بالا
توان مناسب برای آمپلیفایرها
تقویت کننده صوتی تحت شبکه در انواع مختلفی از بلندگوها، توان متفاوتی دارد. برای تقویت آنها باید از ترانسهای تقویت دوبل استفاده شود تا بتوان صدای ورودی از بستر شبکه به سمت بلندگوها را هدایت کرد. متناسب با اندازه ولتاژ اسپیکرها، توان آمپلی فایر SIP باید بین 200 تا 400 ولت باشد.
مزایای استفاده از آمپلی فایرهای تحت شبکه
مزایای استفاده از آمپلی فایرهای SIP کاربردهای آن را افزایش میدهد. باور غلط افزایش هزینهها با بهکارگیری آمپلی فایر تحت شبکه، باعث استفاده بسیاری از سازمانها و شرکتها از سیستم آنالوگ قدیمی برای ارتباطات صوتی خود شده است. درحالیکه استفاده از تقویت کننده صوتی تحت شبکه علاوه بر کاهش هزینهها، به انتقال پیام سرعت بخشیده و ارتباطی ایمن و بدون قطعی را به کاربران هدیه میدهد.
برخی از مزایای آمپلی فایرهای VoIP عبارتند از:
- امکان پخش خودکار اذان بر اساس موقعیت جغرافیایی و ساعت محلی
- اتصال به سیستمهای دیگر
- امکان پخش نرمافزاری موسیقی
- پشتیبانی از پروتکلهای SRTP ، DHCP و NAT
- امکان تعریف نامحدود زون
- امکان تعریف نامحدود داخلی پیجینگ برای المانهایی نظیر بلندگوهای تحت شبکه، اینترکامهای تحت شبکه، آمپلی فایرهای تحت شبکه و مبدلهای آنالوگ به SIP
- امکان پخش موسیقی بهصورت آلبوم
- امکان پیجکردن تقویت کننده صوتی تحت شبکه با سانترال تلفن
- اولویتبندی پیجینگ به پخش موزیک
- پشتیبانی از SIP Trunk
- تنوع در زمانبندی آلارم
- امکان اتصال به زون سلکتور سختافزاری
صرفهجویی در هزینهها با کاهش کابلکشی
استفاده از کابلکشی شبکهای بهجای روشهای سنتی، تا 90 درصد از هزینهها را کاهش میدهد. برخلاف استفاده از چندین دکمه سختافزاری برای زونبندی در آمپلی فایرهای آنالوگ، در آمپلی فایر تحت شبکه، از نرمافزاری مناسب استفاده شده و به دلیل کاهش سیمکشی، تقویت کننده صوتی تحت شبکه در دو نوع تک زون و دو زون تولید میشود.
با استفاده از تقویت کننده صوتی تحت شبکه، مدیریت آسانتر میشود
با توجه به استفاده از صفحه تنظیمات وب برای آمپلی فایرهای تحت شبکه، امکان مدیریت از راه دور، در روند دسترسی به سامانههای کنترلی افزایش پیدا میکند. به کمک این امکان، پیامها را راحتتر میتوان مدیریت کرد.
تغییر نرمافزاری میزان صدای خروجی؛ مزیت مهم استفاده از آمپلی فایر تحت شبکه
برای تنظیم میزان صدای خروجی در آمپلی فایرهای آنالوگ، اپراتور باید به محل قرارگیری آن مراجعه میکرد؛ اما در تقویت کننده صوتی تحت شبکه تنظیم صدا از طریق درگاه وب صورت میگیرد. این کار علاوه بر صرفهجویی در زمان، کاربرد این وسیله را افزایش داده و سرعت انتقال پیام را بالا میبرد.
انواع تقویت کننده صوتی تحت شبکه
برای خرید آمپلی فایر تحت شبکه باید با انواع مختلف آن آشنایی داشت. خرید نوع مناسب این تجهیزات صوتی باعث افزایش قدرت و کیفیت بهتر صدا شده و امکان تنظیم میزان صدا به اندازه دلخواه را برای کاربران فراهم میکند.
انواع آمپلی فایرهای تحت شبکه بر اساس تکنولوژی ساخت عبارتند از:
- آمپلی فایر مبتنی بر شبکه ولتی: در این تقویتکننده صوتی برای اتصال بلندگوهای ولتی از ترانس صوتی استفاده میشود
- آمپلی فایر مبتنی بر شبکه اهمی: اتصال بلندگوها به آمپلی فایرهای اهمی به شکل مستقیم بوده و کیفیت صدای این آمپلی فایرها بیشتر از نوع ولتی است
آمپلی فایرهای آنالوگ و تحت شبکه چه تفاوتی باهم دارند؟
اساس کار هر نوعی از آمپلی فایرها تقویت صدای ورودی است. در نوع آنالوگ این تجهیزات، ورودی صدا از طریق میکروفن کابلی، بلوتوث، کابل USB، کابل AUX و سی دی یا ماژول رادیوی سختافزاری به ورودی مدار آمپلی فایر متصل میشود. این عملکرد در آمپلی فایر تحت شبکه متفاوت است و ورودی از طریق کابل شبکه است.
ورودی تقویت کننده صوتی تحت شبکه میتواند یک تلفن IP یا میکروفن تحت شبکه باشد. همچنین میتوان با استفاده از تلفنهای نرمافزاری و به کمک یک هدست به آمپلی فایر متصل شد. برای سهولت در انجام این کار بهتر است از نرمافزارهای تعبیهشده برای سیستمهای پیجینگ کمک گرفت.
انواع کلاسهای آمپلی فایر تحت شبکه
در هنگام خرید پیجینگ تحت شبکه و استفاده از تقویت کننده صوتی تحت شبکه، باید با انواع کلاسهای آمپلی فایر آشنا بود. طبقهبندی آمپلی فایر تحت شبکه، نوع عملکرد آنها را مشخص میکند. انواع مختلف کلاسهای آمپلیفایر را با حروف A ، B ، C ، AB ، D ، E ، F ، T نشان میدهند که در بین آنها کلاس AB و D متداولترین آنها هستند.
ویژگیهای مهمترین انواع این کلاسهای تقویتکننده تحت شبکه عبارتند از:
- کلاس A: این نوع آمپلی فایرها به دلیل روشن بودن همیشگیشان، بسیار زیاد داغ کرده و با کمترین اعوجاج خود، صدایی عالی را به خروجی ارسال میکنند
- کلاس B: از مدارهای داخلی استفاده کرده که در صورت عدم وجود سیگنال صوتی، ترانزیستورهای خروجی خود را خاموش میکنند. این وسایل اعوجاج بیشتری نسبت به آمپلی فایرهای کلاس A دارند
- کلاس AB: ترکیبی از تقویتکنندههای صوتی A و B هستند. با برخورداری از بهترین ویژگیهای این دو کلاس، بهترین صدای کلاس A را با کمترین اعوجاج ترکیب میکند. خرید این نوع از تقویتکنندههای صوتی کاربرد بیشتری نسبت به دو نوع قبلی دارد
- کلاس D: در این آمپلی فایر بهجای ترانزیستور از سوئیچینگ استفاده میشود. این کلاس از بهترین نوع تقویتکنندههای صوتی بهشمار میرود
خرید آمپلی فایر تحت شبکه از جوان پردازش
جوان پردازش یکی از برترین تولیدکنندگان انواع مختلف سیستمهای پیجینگ تحت شبکه و آمپلی فایرهای تحت شبکه است. مجموعه ما با تجهیز شرکتها و پروژههای مختلف به انواع سیستمهای صوتی تحت شبکه، تلفنهای صنعتی و با انعقاد بیش از 1000 قرارداد همکاری با سازمانها و موسسات مختلف، نامی آشنا در صنعت ارتباطات دیجیتالی است. کارشناسان ما با پشتیبانی 24 ساعته آماده پاسخگویی به سوالات شما بوده و شما میتوانید سوالات خود را درباره چگونگی خرید آمپلی فایر تحت شبکه با آنها مطرح کنید.
سوالات متداول
چرا آگاهی از مقدار ولتاژ آمپلی فایر تحت شبکه مهم است؟
انواع مختلف تقویتکنندههای صوتی متناسب با فضا و اسپیکرهای تحت شبکه موجود، از ولتاژ متفاوتی استفاده میکنند.
تفاوت عمده آمپلیفایرهای تحت شبکه با نوع آنالوگ آنها چیست؟
یکی از مهمترین تفاوتهای آنها، تفاوت در نحوه کابلکشی است که کاربرد نوع دیجیتال این تقویت کننده صوتی تحت شبکه را افزایش میدهد.
شناخت کلاسهای آمپلیفایرهای SIP چقدر مهم است؟
برای استفاده بهتر و انتخاب مناسبترین نوع تقویتکننده صوتی، باید با کلاسهای آن آشنا بود.