دو نوع سیم کشی بلندگو مسجد متناسب با تجهیزات شما
هر مسجدی به بلندگوی باکیفیت بالا نیاز دارد تا بتوان انواع مراسم را در آن اجرا کرد. اما در این رابطه، این سوال مطرح میشود که چند نوع سیم کشی بلندگو برای این نوع فضاها وجود دارد و ویژگیهای هرکدام از این نوع سیم کشیها چیست؟ در این رابطه، باید بگوییم که سیستمهای قدیمی از نوع سیمی هستند که تجهیزات ارزانتری دارند. در مقابل، باید سیم کشی در بخشهای مختلف انجام شود. اما سیستمهای بدون سیم میتوانند از طریق وای فای یا بلوتوث به هم متصل شوند و به همین خاطر، اتصال میان آنها به راحتی انجام میشود. در این مطلب از مجموعه جوان پردازش، با بررسی انواع سیم کشی بلندگو مسجد متناسب با نیازهای مختلف با ما همراه باشید.
انواع سیم کشی بلندگو مسجد
بلندگوهای سیمی از طریق سیمهای بلندگو که از آمپلیفایر به بلندگوها میروند و احتمالا کابلهای دیگری که به یک کنترلکننده درون دیواری میروند که میتوانند در سراسر مسجد نصب شوند و به یک سیستم کنترل مرکزی متصل شوند. بلندگوهای بی سیم از طریق WiFi برای کل سیستم متصل میشوند یا اغلب از بلوتوث برای این اتصال استفاده میکنند. اگر قصد سیم کشی بلندگو مسجد را دارید، پیشنهاد میکنیم حتما اطلاعاتی درباره موارد استفاده از این نوع بلندگوها و ویژگیهای هرکدام بدانید. برای این منظور، در ادامه با ما همراه باشید.
بلندگوهای سیمی
سیستمهای صوتی سیمی به طور فیزیکی به منبع صدا و یک سیستم کنترل مرکزی یا تقویت کننده متصل میشوند. بلندگوهای سیمی به طور کلی کیفیت و قابلیت اطمینان بهتری نسبت به همتایان بی سیم خود دارند؛ زیرا احتمال تداخل یا حذف سیگنالهای بی سیم کمتر است. این نوع بلندگوها صدای عمیقتر و غنیتری دارند زیرا صدا در طول انتقال داده فشرده نمیشود. بلندگوهای سیمی نیز برای عملکرد صحیح به اتصال شبکه قوی وابسته نیستند، بنابراین اگر از نظر اتصال به شبکه، در مسجد با اختلال مواجه هستید، پیشنهاد میکنیم به سراغ این نوع سیستمهای صوتی بروید.
با بلندگوهای سیمی، از یک کنترل مرکزی برای تعیین اینکه کدام اتاقها صدا و از چه منبعی دریافت میکنند، بدون حرکت دادن بلندگوها استفاده خواهید کرد. بسیاری از این سیستمهای کنترلی را میتوان از طریق تلفن هوشمند یا دستگاه هوشمند دیگری کنترل کرد. همچنین برای بلندگوهای معماری مانند بلندگوهای داخلی یا سقفی، که پس از نصب حرفهای، با محیط ترکیب میشوند و فضای پیشخوان یا کف را اشغال نمیکنند، سیم کشی سیمی گزینه معقولتری به نظر میرسد.
در سیم کشی سیمی، تنظیماتی مانند صدا و باس نیز مستقیما از سیستم کنترل، از طریق صفحه کلید داخلی یا پانل لمسی که قابل اعتمادتر از اتصال بی سیم است، کنترل میشوند. سیستمهای سیمی نیاز به تقویت کننده دارند و باید به صورت حرفهای نصب شوند زیرا این سیستمها دارای سیمهای زیادی هستند که باید در دیوارها یا سقف شما پنهان شوند و برنامه ریزی کنید تا اطمینان حاصل شود که سیستم همانطور که میخواهید کار میکند.
سیستمهای بی سیم
سیستمهای بلندگوی بیسیم دادهها را از طریق بلوتوث یا اتصالات WiFi از منبع صوتی جمعآوری میکنند و سپس آن دادهها را به صدا تبدیل میکنند. استفاده و راهاندازی این نوع سیستمها آسان است و میتوان آنها را مستقیما از تلفن هوشمند یا دستگاه هوشمند دیگری کنترل کرد. سیستمهای بیسیم مستقل و منعطف هستند و به شما این امکان را میدهند که اسپیکرها را بسته به نیاز و موقعیت خود در هر جایی که میخواهید در سرتاسر خانهتان جابجا کنید. این گزینه برای کسانی که ممکن است نتوانند یا نمی خواهند سیم کشی را از داخل دیوارها اجرا کنند نیز بهینه است.
به طور کلی، میتوان گفت که سیستمهای بی سیم ارزش خرید و استفاده را دارند. چرا که برخی از سیستمهای قدیمیتر در معرض تداخل وسایل بزرگ یا فرکانسهای رادیویی در منطقه هستند. بدیهی است که این امر تاثیر مخربی بر کیفیت صدا و تجربه شنیداری شما خواهد داشت.
با توجه به پیشرفت روز به روز تکنولوژی، به تدریج سیستمهای سیمی از رده خارج خواهند شد. همین موضوع باعث میشود تا در آینده، تجهیزات این نوع سیم کشیها دیگر تولید نشوند و برای تعمیرات با مشکل مواجه شوید. در عین حال، همین باعث افزایش هزینههای نگهداری نیز میشود. اما سیستمهای بیسیم دیگر چنین مشکلاتی را نخواهند داشت.
نکته مهم درباره خرید سیستمهای صوتی سیمی و بدون سیم برای مسجد
توجه کنید که برای استفاده از یک سیستم صوتی بزرگ در مسجد، در بسیاری از مواقع میتوان از محصولات برندهای مختلف در این حوزه استفاده و محصولات را با هم ترکیب کرد. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که این محصولات باید با هم سازگاری کامل را داشته باشند. البته در بسیاری از مواقع امکان خرید پکیج کامل آنها وجود دارد. با این حال، پیشنهاد میکنیم چه برای سیم کشی سیمی و چه برای سیم کشی بدون سیم، از مجموعهها و افراد متخصص خدمات دریافت کنید که بتوانند تعمیرات و راهاندازی این سیستمها را به بهترین شکل انجام دهند.
هزینههای سیم کشی مسجد در دو نوع سیمی و بدون سیم
اگر قصد خرید بلندگو برای مسجد را دارید، باید حتما به این نکته توجه داشته باشید که هزینههای سیم کشی در دو روش سیمی و بدون سیم با هم متفاوت است. هزینه راهاندازی و نصب تجهیزات در نوع سیمی به مراتب بیشتر است. در حالی که تجهیزاتی که باید برای بدون سیم خریداری کنید، ممکن است به میزان کمی گرانتر باشند. همچنین از نظر هزینه نگهداری، ممکن است نمونههای سیمی در گذر زمان با تغییرات تنظیمات مواجه شوند. در حالی که چنین مشکلاتی بسیار به ندرت در مدلهای بیسیم رخ میدهد.
خرید تجهیزات صوتی و پیجینگ مسجد از جوان پردازش
مجموعه جوان پردازش به عنوان یکی از بزرگترین مجموعههای ارائه دهنده سیستم پیجینگ تحت شبکه، آماده ارائه خدمات برای سیمکشی بلندگو مسجد به شما است. شما میتوانید برای دریافت انواع خدمات و دریافت مشاوره از کارشناسان ما، همین حالا با ما تماس بگیرید. لازم به ذکر است که در جوان پردازش، خدمات همواره به بالاترین کیفیت و با رقابتیترین تعرفه ارائه میشوند.